inspiratiemailing | juni
 ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏

Online versie

Drankenhandel Mulco BV

Beste relatie,

 
De zon schijnt, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt – het is weer tijd voor de zomer! Om deze warme maanden nog aangenamer te maken, hebben we een speciale zomereditie van onze dranken mailing voor je samengesteld.
Of je nu op zoek bent naar verfrissende mock- en cocktails, ijskoude biertjes, sprankelende wijnen of tropische cocktails, wij hebben de perfecte selectie om de zomerse momenten voor jouw gasten nog feestelijker te maken.

Duik in onze zomer editie en ontdek nieuwe trends en klassiekers die je absoluut niet mag missen. Met onze dranken wordt iedere gelegenheid een feestje.

Proost op een geweldige zomer,

Veel lees -en kijk plezier.
 
Drankenhandel Mulco BV

Disaronno Velvet | Refreshingly smooth with the unmistakable taste of Disaronno

Disaronno Velvet is, net als bij de reguliere Disaronno fles, te herkennen aan zijn iconische uiterlijk; die stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt. Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur met zijdezachte smaak je verlangen naar meer. De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma. 

Disaronno Velvet is een cream likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt onverwachte nuances. 

De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Disaronno Velvet voegt een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving van Disaronno Originale; dat over de hele wereld generaties voor zich heeft gewonnen en zijn stempel heeft gedrukt met fluweelzachte tonen.

Serveersuggestie
Puur op ijs:
Schenk gekoeld over ijs in een tumbler glas.

Disaronno Velvet White Martini:
50ml Disaronno Velvet, 25ml Tia Maria & 25ml Nemiroff de Luxe Vodka

Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel.

Velvet Batida
60ml Disaronno velvet
60ml kokoswater

Shake alle ingrediënten met ijs en schenk uit in een glas.

Kenmerken
Zelfde herkenbare iconische fles, volledig nieuwe drinkervaring.
Houdbaarheid: Consumeer binnen 6 maanden na opening.
Bevat melk. Glutenvrij.

Gamko | De deurrubbers van je koeling

Gamko | De deurrubbers van je koeling

Onderhoud ze en bespaar

De deurrubbers van je koeling: het lijkt een klein detail, maar wanneer ze niet goed onderhouden worden, ga je dit wel degelijk merken in je portemonnee. Deurrubbers zijn essentieel voor een goede koeling en beperken het energieverbruik. Onderzoek heeft aangetoond dat een koeling met defecte rubbers tot wel 25% meer energie verbruikt!

Hoog tijd om jouw koelingen te inspecteren. De deurrubbers kun je zelf heel eenvoudig vervangen én onderhouden. Je bestelt ze eenvoudig in de Gamko webshop. Met de begeleidende video heb je binnen 10 minuten, zonder gereedschap, het deurrubber vervangen. Kijk ook eens naar het gebruik van het juiste schoonmaakmiddel. Gebruik je een professionele reiniger dan zorg je ervoor dat de rubbers niet uitdrogen en veel langer meegaan.

Wil je meer weten over het belang van deurrubbers? Klik dan op onderstaande button. 

Korenwolf Wit

Korenwolf Wit

Laat de dagelijkse sleur los en geniet van wat echt belangrijk is: leven! Dat doet deze met uitsterven bedreigde gozer al héél lang. Met magere Hein op de hielen is hij… (thank god) STAYIN’ ALIVE! Dus leef en geniet van deze viergranen sensatie met de prefecte balans tussen fris en zoet.

Pisang Ambon

Pisang Ambon

Een Tiki cocktail is vaak op basis van rum, maar daar houdt het niet op. De Tiki Ambon is een Tiki cocktail waar Indonesië en de Caribbean elkaar tegenkomen. Heb jij de Tiki Ambon met Pisang Ambon al geprobeerd?

De Tiki cocktail verscheen 80 jaar geleden voor het eerst op het toneel in de New Yorkse barscene. Na een vakantie in de Carribean kwam cocktailshaker Ernest Raymond Beaumont Gantt terug in New York met tropische inspiratie voor zijn cocktailkaart. Zo werden de Tiki cocktails geboren. 

Geinspireerd door de groene bananen van het Indonesische eiland Ambon verreikt Pisang sinds 1948 de tiki cocktails op jouw kaart voor een tropische zomer!

Cheers!

Lipton Ice Tea Green Zero

Lipton Ice Tea Green Zero

Lipton Ice Tea Green Zero is niet alleen een uitstekende keuze voor een verfrissende pauze tijdens de zomerhitte, maar ook het ideale terras drankje. Of je nu ontspant aan de kust of geniet van de zon op een stadsplein, een koud glas Lipton Ice Tea Green Zero verhoogt onmiddellijk het zomergevoel.

Hier zijn enkele redenen waarom:

Suikervrij Genieten
Als terras drankje biedt Lipton Ice Tea Green Zero een zoete verfrissing zonder de suiker, perfect voor die lange, warme dagen.

Laag in Calorieën
Met dit drankje kun je zorgeloos genieten van de zomer zonder je zorgen te maken over je lijn, wat het een slimme keuze maakt voor iedereen die op het terras wil ontspannen.

Duurzaamheid
Geniet van je terras drankje in de wetenschap dat alle thee van Lipton 100% Rainforest Alliance gecertificeerd is, wat bijdraagt aan een betere wereld.

Verfrissende Smaak:
De frisse en milde smaak van Lipton Ice Tea Green Zero maakt het een favoriet terras drankje dat je dorst lest en je verkoelt op warme zomerdagen. 

Met Lipton Ice Tea Green Zero heb je het perfecte terras drankje in handen dat je helpt om er deze zomer op je best uit te zien en je goed te voelen. Proost op een bewuste, verfrissende zomer met Lipton Ice Tea Green Zero op het terras!

Naast de 20cl horecafles is Lipton Ice Tea Green Zero ook verkrijgbaar in 33cl en 50cl. Benieuwd naar nog meer Lipton Ice Tea Zero smaken? Laat jouw gasten dan ook kennismaken met Sparkling Zero (33cl & 50cl) & Peach Zero (50cl).

Bekijk het gehele assortiment via onderstaande button.

Ranja Fruitmix

Ranja Fruitmix Aardbei & Framboos is de lekkerste verantwoorde dorstlesser voor het hele gezin. Een heerlijk koolzuurvrije drank met vruchtensap dat gemaakt wordt met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Nu verkrijgbaar in 28x20cl glas en 6x33cl PET verpakking. Zo krijg je die pure smaak zoals alleen Ranja die kan maken!

Nordes Gin

Nordes Gin

Nordés Gin is een heerlijke Spaanse gin uit Galicië. Deze opvallend groene regio ligt boven Portugal, in het uiterste noordwesten van Spanje aan de Atlantische Oceaan. De in Galicië veelvoorkomende aromatische albariño druif vormt de basis van deze gin. Daarnaast zijn 6 van de toegevoegde botanicals ook afkomstig uit Galicië. De albariño druif en de lokale botanicals maken Nordés Gin tot een echt streekproduct. Een heerlijke gin die zich niet makkelijk laat vergelijken met andere gin stijlen.

De aromatische gin ontleent zijn naam aan de Nordés-wind die frisheid uit de Atlantische Oceaan haalt en de Galiciërs op de hoogte brengt van de komst van mooi weer en goede ‘vibes’. Het is dan ook dé perfecte gin om van te genieten tijdens de warme zomerdagen. Probeer eens de Nordesiño, een fruitig en frisse cocktail waar de albariño druif geheel in het zonnetje staat!

Recept | Nordesiño
Ingrediënten
• 50ml Nordés Atlantic Galician Gin
• 50ml Benitos Santos Albariño
• 100ml Franklin & Sons Premium Indian Tonic
• Garnering | 3 witte druiven en een stukje citroenschil

Methode Build & Stir
Glas Copa glas

Bereidingswijze
Vul een Copa Glas met ijs en schenk hier de Nordés Gin in. Schenk de Benitos Santos Albariño wijn erbij en roer voorzichtig door elkaar. Vul aan met Franklin & Sons Premium Indian Tonic en garneer met 3 witte druiven op een tandenstoker en een stukje citroenschil.

Bodegas Leganza

Bodegas Leganza

In 1999 begon Familia Martinez Zabala, de groep wijngoederen met als basis het wereldberoemde. 

Bodegas Faustino, aan wat misschien wel hun meest ambitieuze project is, de aankoop van een oud wijngoed in La Mancha van 550 ha, in de buurt van Quintanar de la Orden. 

Dit deel van La Mancha, met glooiende wijngaarden gelegen op circa 700m boven zeeniveau, bezat reeds enige reputatie voor de kwaliteit van de wijnen. Het wijngoed had ooit een uitstekende naam opgebouwd, dankzij de gravin (‘Condesa’ in het Spaans) van Leganza. Zij besloot, na de dood van haar man in 1818, zich volledig toe te leggen op de wederopbouw van het wijngoed. En met succes, de wijnen kregen al snel nationale waardering. 

Na het wijngoed verworven te hebben, investeerde Familia Martinez Zabala direct in een nieuwe bodega, voorzien van de modernste apparatuur en startte een omvangrijk herplantingsprogramma. De eerste oogsten bewezen het gelijk van de familie Martinez Zabala, hier kunnen met de juiste aanpak voortreffelijke wijnen worden gemaakt. 

Uiteraard bestaat de serie uit een vol smakende Tempranillo, de signatuurdruif van Familia Martinez Zabala (en de basis van de beroemde Faustino I Gran Reserva wijn). Daarnaast bevat de serie een fruitige, lichtgekleurde Rosé, een stuivende en sappige Sauvignon Blanc en een heerlijk frisse Verdejo.

Snelle Skills | Upselling met Fuze Tea

Snelle Skills | Upselling met Fuze Tea

De meeste gasten hebben er geen probleem mee om meer te betalen voor hetzelfde product met een betere service en beleving. Aandacht en suggesties zorgen ervoor dat er meer geld besteed wordt. Zelfs als je alleen een suggestie doet, haal je gemiddeld 57% meer omzet. En wist je dat gasten gemiddeld 15,2% uitgeven voor een perfect geserveerd drankje?

Wil jij jouw team trainen op upselling? Deel dan gemakkelijk en gratis de onderstaande Snelle Skills training!

Rocketshot

Rocketshot

Feesten onder de sterren en de maan totdat de zon weer op komt. Wegdromen op de klanken van de muziek die je vervoeren naar outer space. So: are you ready for take-off? Want met Rocketshot en zijn copiloten Rocketshot Pink, Rocketshot Sour en Rocketshot Orange Star heb je de perfecte partystarters te pakken.

Na de lancering van Rocketshot in 2013 werd deze opvallende shot met een sensationele smaak direct opgenomen in de partyscene. En doordat de alcoholpercentage rond de 14% zijn, kan heel feestvierend Nederland er maar geen genoeg van krijgen. Rocketshot Original is een ware smaaksensatie op basis van wodka met een herkenbare, zoete smaak, namelijk het Raket ijsje. Chill baby! Want Rocketshot is ijskoud geserveerd als shot het allerlekkerst.

Na het succes van het Rocketshot Trio: Original, Pink en Sour, is de galaxy sinds twee jaar weer een ster rijker, want naast onze originele Rocketshot en zijn copiloten Rocketshot Pink en Rocketshot Sour, schieten we nu sky high Rocketshot Orange Star de ruimte in! De meest populaire cocktail van dit moment is natuurlijk de Pornstar Martini. Megalekker dus, dat deze nu ook voortaan te shotten is!

Het IJ - Gouden IJ

Het IJ - Gouden IJ

Een goudblond bier van Brouwerij ‘t IJ… dan bedenk je al snel ‘t Gouden IJ. De nieuwe goudkleurige doordrinker.

’t Gouden IJ werd najaar 2023 geïntroduceerd als special en was meteen zo populair, dat opname in het vaste assortiment volgde. Nu met een alcoholpercentage van 6,8%.

Weihenstephaner

Weihenstephaner

Wist je dat Weihenstephaner de oudste bierbrouwerij ter wereld is?

De Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan in Freising is de bakermat van de Beierse brouwcultuur. Al in 1040 kregen de Benedictijner monniken van het Weihenstephan klooster het recht om bier te brouwen. Daarmee is het de oudste bierbrouwerij ter wereld.

Weihenstephaner Hefeweissbier geldt als wereldwijde benchmark voor willekeurig welk tarwebier dan ook. Men gebruikt geen smaakmakers zoals koriander of citroenschil – de frisse zuurheid wordt door de typische, eigen gist verkregen. Het bier drinkt uitzonderlijk gemakkelijk weg. Dit is een ongefilterd bier; de gist zit er nog in (vandaar de toevoeging ‘hefe’). Bij het inschenken is dit bier dan ook mooi troebel. Het aroma en de smaak worden gedomineerd door fruitige tonen waarin banaan en abrikoos de boventoon voeren. 

Weihenstephaner Hefeweissbier Alkoholfrei smaakt net als een premium tarwebier: pittig, fris en rond. Met hinten van kruidnagel en honing, naast een goed gegist karakter. Een eersteklas dorstlesser na het sporten. Heerlijk in combinatie met lichte zomerse gerechten, zoetzure gerechten of met een fruit sorbet. Gebrouwen volgens eeuwenoude brouwtraditie, ontwikkeld op de heuvel van Weihenstephan.

Easy Breezy Summer Cocktails

Easy Breezy Summer Cocktails

Tanqueray Negroni, Don Julio Paloma, Ketel One Dutch Mule

Verhoog je zomeromzet met onze Easy Breezy Summer Cocktails! Deze verfrissende drankjes spelen in op de actuele trend, zijn super eenvoudig te maken en zorgen voor een heerlijke ervaring voor je gasten.

Probeer de Ketel One Dutch Mule voor een pittige twist, de Don Julio Paloma voor een fruitige sensatie en de klassieke Tanqueray Negroni voor de liefhebbers van bittere tonen. Met minimale moeite en maximale smaak, verhoog je niet alleen de tevredenheid van je klanten, maar ook je marge. Zet je terras in de spotlight en maak van elke zomeravond een feestje met deze onweerstaanbare cocktails!

Dutch Mule
35ml Ketel One Vodka
150ml Ginger Beer
Garneer met partje limoen en takje munt

Don Julio Paloma
35ml Don Julio Blanco
150ml Pink Grapefruit Juice
Garneer met een partje grapefruit

Tanqueray Negroni
25ml Tanqueray London Dry
25ml Campari
25ml Zoete rode Vermouth
Garneer met een partje sinaasappel

Jose Quervo | Paloma

Jose Quervo | Paloma

De Paloma is een heerlijke verfrissende cocktail die perfect is om te drinken tijdens warme dagen. Deze cocktail, afkomstig uit Mexico, combineert de frisheid van grapefruitsap met de bite van tequila en een vleugje limoen. De lichte smaak maakt de Paloma een favoriet. Salud! 

Perfect serve
50ml Jose Cuervo Especial Silver Tequila
5ml limoensap
120ml Bundaberg Pink Grapefruit

Vul het glas met ijs en voeg vervolgens de tequila en limoensap toe. Vul aan met Bundaberg Pink Grapefruit. Garneer met een schijfje grapefruit.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!
Drankenhandel Mulco BV

Drankenhandel Mulco BV
Energieweg 13
3481 MC Harmelen
verkoop@mulco.nl
https://www.mulco.nl
T: 034 844 28 50

Facebook       

NIX18
Gegevens wijzigen  |  Afmelden

Je ontvangt maandelijks inspiratie- en nieuwsbrieven van ons. Als je deze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen kun je je hierboven afmelden. Klik hierboven om je gegevens te wijzigen. Neem voor andere vragen contact met ons op.