inspiratiemailing | augustus
 ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏  ͏  ͏  ͏ ͏  ͏

Online versie

Stigros

Beste relatie,
 
We genieten van de zomerstralen, en brengen je verfrissing met onze mailing. Lees over sprankelende frisdranken die niet alleen je dorst lessen, maar ook je zintuigen prikkelen. Verfrissende dranken met een scala aan smaken, van fruitig en bruisend tot verkwikkend en exotisch. Het is tijd om te genieten van elke slok en te ontdekken waarom onze dranken de perfecte metgezel zijn voor elk moment van verfrissing.

Veel lees, kijk- en luisterplezier, proost!
 
Stigros

Sourcy Vitaminwater. Dàt doet wat met je. Nu nóg meer.

Sourcy Vitaminwater. Dàt doet wat met je. Nu nóg meer.

Sourcy Vitaminwater is een verfrissende suikervrije dorstlesser op basis van koolzuurvrij bronwater, met friszoete fruitsmaken. Elke smaak is verrijkt met diverse vitaminen, een mineraal en een plantenextract. Nu verkrijgbaar in zes verschillende smaken met zes verschillende functionaliteiten. Van ‘Relax’ tot ‘Energie’ en van ‘Sport’ tot ‘Focus’, Sourcy Vitaminwater biedt jou nét dat beetje extra voor elk moment.

Peachtree & Sex on the Beach

Peachtree & Sex on the Beach

Een klassieker. Eentje die ons aan de zomer doet denken en gemakkelijk te mixen is! Peachtree is de eerste likeur die de smaak en geur heeft van boomrijpe perziken en wordt door velen als subliem ervaren. Tegenwoordig is Peachtree de meest verkochte perziklikeur ter wereld. Sinds de introductie in 1984 wordt deze originele perzikcocktaillikeur verkocht in meer dan 100 landen. Peachtree is puur en helder, gemakkelijk mixbaar en past perfect in een verfrissende Fizzy Peachtree of een fruitige Sex on the Beach.

Dunetti Sambuca

Dunetti Sambuca

Dunetti Sambuca Superiore is een Italiaanse Sambuca gemaakt op basis van een traditioneel recept. Gemaakt met de beste steranijs en een selectie van geheime specerijen, zorgt de Sambuca van Dunetti een plezierige en evenwichtige smaaksensatie. Net als de drie koffiebonen – met de betekenis: gezondheid, geluk en voorspoed – die onmisbaar zijn in een glas Sambuca, hanteert Dunetti drie kernwaarden: superieure kwaliteit, authentiek en dubbel plezier. 

Het hanteren van deze kernwaarden zorgt ervoor dat Dunetti een veelzijdige Sambuca is. Creëer een ware belevenis door Dunetti Sambuca als digestief te serveren gepaard met een mooie kop ristretto en een bol vanille-ijs. Liever iets verfrissends? Dunetti Sambuca biedt tal van cocktailmogelijkheden, zo ook de fleurig Dunetti Fizz. Salute, felicità e prosperità! 

Recept: Dunetti Fizz

Recept: Dunetti Fizz

Ingrediënten
45ml      Dunetti Sambuca Superiore
15ml       Santocci Limoncello
60ml      Franklin & Sons 1886 Soda Water
30ml      Limoensap
30ml      Eiwit

Garnering
Groene appelschijfjes en een halve citroen voor aromatiseren

Methode
Shake & Stir

Glas
Longdrinkglas

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten behalve de Franklin & Sons 1886 Soda Water in een cocktailshaker. Goed shaken en voeg de ijsklontjes toe. Schud na het shaken uit in het glas en vul aan met de Franklin & Sons 1886 Soda Water. Garneer met de groene appelschijfjes en aromatiseer met het uit persen van een halve citroen.

Chouffe 0,4%

Chouffe 0,4%

Chouffe 0,4% is een goudblond bier van gekende Chouffe kwaliteit met slechts 0.4% alc. Het bier heeft een frisfruitige body met een zachte bitterheid. Een verfrissend en dorstlessend bier. Een Chouffe voor elk moment.

Magners

Magners

William Magners ontwikkelde in 1935 zijn cider. Naast een pand in Clonmell kocht hij ook de nabijgelegen appelboomgaard. Daar haalde hij zijn appels vandaan. Magners cider wordt gemaakt van zeventien verschillende appelrassen en rijpt twee jaar lang in eiken vaten. Dit kan korter, maar voor Magners zorgt dit er deels voor dat het de unieke smaak krijgt. De smaak van de cider is beter toegankelijk dan de meeste Engelse ciders. Naast een appel cider hebben ze een peer en een bessen cider.

Jack Daniel's

Jack Daniel's

Maak een verfrissende mix met Jack Daniel’s. Probeer de legendarische mix ‘Jack & Cola’ of wat denk je van een ‘Jack Apple & Tonic’? 

Zo maak je een Jack Apple en Tonic:

Vul een longdrink glas met ijs
Voeg 35 ml Jack Daniel’s Apple toe
Top af met premium tonic
Garneer met een schijfje limoen

Batu Kombucha

Batu Kombucha

Je hoeft jezelf niet écht van een klif te werpen om kriebels in je buik te krijgen. Proef gewoon deze frisse, 100% natuurlijke en suikervrije kombucha.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!
Stigros

Stigros
Speelheuvelweg 2
5652 CH Eindhoven
verkoop@stigros.nl
https://www.stigros-horeca.nl/
T: 040-2521970

Facebook        Instagram   

NIX18
Gegevens wijzigen  |  Privacy  |  Afmelden

Je ontvangt maandelijks inspiratie- en nieuwsbrieven van ons. Als je deze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen kun je je hierboven afmelden. Klik hierboven om je gegevens te wijzigen. Neem voor andere vragen contact met ons op.